Dimineti cu miros de tei

Nopți de iunie! Mireasma teiului te trezește într-o dimineața de iunie și te mângâie delicat, ca într-un vis frumos. Dimineti cu miros de tei!

Ce e mai plăcut la început de vară decât sa deschizi geamul, iar aroma florilor de tei sa-ți umple casa și să ai dimineți cu miros de tei?

Despre parfumul florilor de tei se spune că iți invioreaza sufletul și că este o sursă de inspitație pentru scriitori. Poate acesta este secretul atâtor poezii scrise la umbra „teilor bătrâni”.

Pe lânga toate aceste beneficii aduse sufletului, teiul aduce si beneficii trupului. Iar legătura dintre trup și suflet trebuie sa fie neîntreruptă.

De aceea este foarte important să acordăm o atenție deosebită îngrijirii trupului nostru. Pielea este cel mai mare organ al corpului și îndeplinește multiple funcții. Prin piele intrăm în contact pentru prima dată cu lumea exterioară. Pielea are grijă de noi in fiecare zi. Iar noi trebuie să avem grijă de ea prin alegerea unor produse de îngrijire optime pielii.

Formula noastră dezvoltată pentru săpunul  Baia de plante – Tei și Miere, a fost studiată pentru a oferi o mână de ajutor pielii noastre, astfel încât pielea să fie curățată într-un mod sănătos.

Cele 3 ingrediente definitorii ale săpunului Baia de plante – Tei și Miere, teiul, mierea și ceara de albine, luptă eficient împotriva bacteriilor, prin curățarea optimă a întregului corp.

Și pentru că este luna Teiului,  vrem sa vă povestim câte ceva despre beneficiile acestuia.

Teiul este cunoscut pentru beneficiile asupra menținerii pielii frumoase și sănătoase.

Florile de tei sunt minunate pentru tratamentele de înfrumusețare. Planta conține compusi antiinflamatori, flavonoide, glicozide, quercitina(antioxidant puternic), mucilagii cu efect calmant, motiv pentru care teiul este recomandat în tratarea afecțiunilor pielii.

Din această rațiune am ales ca in săpunul nostru Baia de plante –  Tei și Miere să folosim maceratul de tei la rece, extragând astfel toate principiile active din plantă.

Și pentru ca pielea ta să beneficieze de o curațare completă am adăugat și bucăti de flori de tei pentru a te bucura de o exfoliere fină, făcută direct cu planta.

Știm că mirosul și culoarea ne bucură simțurile. De aceea am ales să folosim argilă – pentru colorare, iar uleiurile esențiale și parfumurile naturale pentru miros.

Am creat asfel săpunul diminetilor cu miros de tei, pentru baia ta. Dimineti cu miros de tei pentru tine si pentru copilul tău.

Bucură-te de beneficiile unui săpun natural, produs la rece, manufacturat în tranșe mici, cu miros plăcut de tei, de durată.

Baia de plante.Pielea curată respiră sănătate!