Informatii privind garantia returnarii banilor tai

Garantăm 100%  pentru săpunul natural BAIA DE PLANTE!

Noi spunem că este cel mai bun săpun natural de pe piață. Și garantăm pentru afirmația pe care o facem prin returnarea INTEGRALĂ a banilor tăi, dacă ești nemulțumit de calitatea acestuia.

Dacă ești complet nemulțumit de săpunurile naturale Baia de plante comandate de pe site-ul nostru www.baiadeplante.ro , retrimite-ne produsul cumpărat în 10 zile, iar noi iți returnam pe loc banii plătiți, în cont.

Cele 10 zile încep să curgă de la data intrării în posesia coletului, conform înregistrarilor efectuate de catre firma de curierat în baza lor de date.

Returnarea produsului se va face doar prin firma de curierat Sameday. Dacă totuși se dorește utilizarea unui alt curier, acesta trebuie agreat cu noi inainte de transmiterea coletului. In colet trebuie să se regăseasca toate produsele comandate, o copie a facturii de achiziție si datele contului în care se vor returna banii.

Banii se vor rambursa doar într-un cont bancar, iar suma transferată va reprezenta doar valoarea produselor comandate, conform facturii de achiziție.

În situația în care achiziționezi un pachet de produse, garanția se aplica pentru întregul pachet de produse comandat.

Produsele se vor returna catre SC Atelier Teglaș SRL.

Adresa:

Sat Poroinița nr 125, Com. Rogova, Jud. Mehedinți

Tel. 0721 33 40 54

Pentru orice intrebari ne poți contacta pe adresa office@baiadeplante.ro .