Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de catre Baia de Plante exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Baia de Plante.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Baia de Plante cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC ATELIER TEGLAS SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa la office@baiadeplante.ro, de catre client apartinator al contului de Client la care se opereaza modificarea/actualizarea.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate are drept scop furnizarea de informatii cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal de catre SC ATELIER TEGLAS SRL  o societate romana, cu sediul social in Sat Poroinita nr. 125, Com. Rogova, Jud. Mehedinti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului in conformitate cu J25/353/2015 cod unic de inregistrare RO34997148 denumita in continuare Baia de Plante

Confidentialitatea dvs. este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, ne straduim sa va procesam datele personale in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR„). Datele personale reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economica, culturala sau sociala.

Aceasta politica de confidentialitate se refera la datele personale ale clientilor, furnizorilor, partenerilor nostri de afaceri,  altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www.baiadeplante.ro

Persoana vizata

Potrivit legislatiei in vigoare, persoana fizica sau juridica beneficiara a produselor si/sau serviciilor noastre, aflata intr-o relatie directa sau indirecta cu Baia de Plante, este o persoana vizata. In sens restrans, persoana vizata face parte din urmatoarele categorii:

 • Client sau potential client al Baia de Plante
 • Reprezentant sau persoana de contact al unui client sau potential client Baia de Plante
 • Angajat sau colaborator al unui client sau potential client al Baia de Plante
 • Partener de afaceri Baia de Plante
 • Angajat, reprezentant sau alt collaborator al unui partener de afaceri Baia de Plante
 • Vizitator al sediului sau depozitelor noastre
 • Vizitator al site-ului nostrum baiadeplante.ro

Informatii colectate privitor la persoanele vizate

 • Nume si prenume
 • Adresa
 • Profil de socializare
 • Interese si preferinte
 • Adresa de e-mail
 • Numar de telefon
 • Informatii despre produsele si/sau serviciile achizitionate sau de interes

Procesare date

„Procesarea” are un sens foarte larg, si include aproape orice activitate care implica, in orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obtinerea, vizualizarea, inregistrarea, stocarea si divulgarea acestor date.

Consimtamantul

„Consimtamantul” unei persoane vizate inseamna orice indicatie liber oferita, specifica, informata si clara a dorintei persoanei vizate prin care acesta isi da acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizata printr-o declaratie data de catre persoana vizata, sau printr-o bifa sau solutie opt-in. In particular, consimtamantul nu poate fi implicit prin actiuni sau comportamente.

Scopuri si motive pentru procesare date

 • Furnizarea de produse si/sau servicii solicitate de la noi
 • Comunicarea cu dvs (program functionare; raspuns la intrebari/solicitari; creare/mentenanta conturi; diagnosticare/remediere probleme tehnice, financiare sau operationale; validarea, facturarea si expedierea comenzilor; imbunatatirea serviciilor sau a gamei de produse; etc)
 • Trimiterea de newsletter-uri. Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica newsletter-uri de specialitate despre serviciile si produsele noastre, precum si despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newsletter-uri in viitor scriindu-ne la office@Baia de Plante.ro

Stocarea datelor

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.
Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Punerea la dispozitie a datelor personale

Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dvs., Baia de Plante va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea (inclusiv, printre altele, sa va oferim servicii si produse).

Daca furnizati catre Baia de Plante datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care Baia de Plante intentioneaza sa proceseze datele personale, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

Dezvaluirea datelor personale

Desi, de regula, nu vom dezvalui datele dvs. cu caracter personal unor terte parti, putem:

 •          daca este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanta, numai prin aplicatii securizate, unor terte parti, cum ar fi partenerii comerciali ai Baia de Plante, care actioneaza in calitate de procesatori de date pentru si in numele Baia de Plante (de exemplu, pentru hosting, asistenta legala si fiananciara, furnizori sau prestatori de servicii care ofera asistenta la expediere), cu care Baia de Plante a incheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementarile UE si de reglementarile nationale. Vom transfera datele unor terte parti exclusiv in masura necesara pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate si prelucrate.
 •          dezvalui datele pentru a ne conforma legii sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati legale, cum ar fi un mandat sau o citatie, Baia de Plante ,ar putea, de asemenea, sa impartaseasca informatiile cu buna-credinta in cazul in care consideram ca este necesar sa prevenim sau sa gestionam fraude sau sa protejam Baia de Plante.
 •          daca este necesar, sa dezvaluie date personale relevante autoritatilor competente, in contextul furnizarii serviciilor pe care le-ati solicitat de la noi.

Drepturile dumneavoastra

In calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

 •          dreptul de accesare  – va permite sa obtineti confirmarea ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi si, in cazul unui raspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;
 •          dreptul de rectificare– va permite rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care acestea sunt inexacte;
 •          dreptul de stergere– va permite sa obtineti stergerea datelor dvs. cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, daca datele nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate);
 •          dreptul de restrictionare– va permite sa obtineti restrictionarea procesarii datelor dvs. cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, atunci cand contestati exactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate);
 •          dreptul de a va opune– va permite sa va opuneti prelucrarii in continuare a datelor dvs. personale in conditiile si limitele stabilite de lege;
 •          dreptul la portabilitatea datelor– va permite sa primiti datele personale referitoare la dvs., pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit in mod automat sau sa transmiteti aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucurosi sa asiguram exercitarea acestor drepturi.

Puteti sa va exercitati in mod liber si in orice moment drepturile dvs. mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre aceste drepturi, depunand la noi, in calitate de operator, o solicitare scrisa la SC ATELIER TEGLAS SRL, adresa corespondenta: Sat Poroinita nr. 125, Com Rogova, Jud. Mehedinti, sau prin e-mail la adresa office@baiadeplante.ro. Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile calendaristice. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util. Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de protectie a datelor.

Nu in ultimul rand, va rugam sa aveti in vedere faptul ca drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa te vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.

Securitate

Ca parte a administrarii site-ului nostru, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor prezentate prin prelucrare, in special din cauza utilizarii incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterarii, dezvaluirii, achizitionarea sau accesul, manipularea intentionata sau accidentala, accesul tertilor, stergerea si modificarea.

Veti fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-un interval rezonabil de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un functionar competent determina ca notificarea ar impiedica o investigatie penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi intarziata conform instructiunilor functionarului competent. Vom raspunde cu promptitudine la solicitarile dumneavoastra referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.

Alte site-uri web

Site-ul nostru contine linkuri catre alte site-uri web. Aceasta politica de confidentialitate se aplica numai in cazul acestui site, astfel incat, atunci cand va conectati la alte site-uri web, trebuie sa le cititi propriile politici de confidentialitate.

Contact

Va incurajam sa ne contactati imediat daca considerati ca datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fara consimtamant sau pentru orice alta solicitare. Ne angajam sa tratam intotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atentie si sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil. Datele noastre de contact sunt: SC ATELIER TEGLAS SRL, Sat Poroinita nr. 125, Com Rogova, Jud. Mehedinti. E-mail: office@baiadeplante.ro