Termeni generali

Baia de Plante este denumirea comerciala a SC ATELIER TEGLAS SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Frederic Chopin nr. 8, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/4534/2013, avand CUI RO31469857, numita in continuare Baia de Plante.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.baiadeplante.ro, Baia de Plante isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor (Copyright)

Continutul site-ului www.baiadeplante.ro este proprietatea SC ATELIER TEGLAS SRL.

Baia de Plante garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.baiadeplante.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Baia de Plante fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC ATELIER TEGLAS SRL, sau, dupa caz, a producatorilor/furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Drepturi de marca

Numele Baia de Plante, domeniul Baia de Plante.ro si logo-ul Baia de Plante sunt marci inregistrate ale SC ATELIER TEGLAS SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC ATELIER TEGLAS SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt neconforme sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@baiadeplante.ro. Baia de Plante va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Baia de Plante isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un partener sau client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

Garantia produselor

Produsele comercializate de Baia de Plante nu sunt contrafacute.

Baia de Plante garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Pretul intra in obligatia cumparatorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.baiadeplante.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Baia de Plante. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24-48 ore, prin reteaua de distributie Sameday Courier. In zilele de sambata si duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 250 Lei (TVA inclus), transportul este GRATUIT.

Pentru comenzi mai mici de 200 Lei, se percepe o taxa de 15 Lei (TVA inclus).

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Plata produselor comandate prin Baia de Plante se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre Sameday Courier.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme sau de vanzare, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre Baia de Plante.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Baia de Plante, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@Baia de Plante.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Baia de Plante pentru utilizarea acestui site.

Baia de Plante verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

LIVRAREA SI RETURUL

Produsele prezente pe site-ul baiadeplante.ro comandate se pot livra in orice localitate din Romania.  Nu asiguram livrare in strainatate. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului.

Livrarea comenzilor mai mari de 250 lei, TVA inclus, se va face GRATUIT.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Sameday Courier, in 24-48h.
Pentru comenzi mai mici de 250 Lei, TVA inclus, se percepe o taxa de expediere de 15 Lei.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate, cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Politica de retur

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.baiadeplante.ro.

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

Sameday poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite sau aduce direct produsul la sediul nostru (Sat Poroinita, Com. Rogova, Jud. Mehedinti – destinatar SC ATELIER TEGLAS SRL), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului.

Costul transportului pentru retur (de la client catre Baia de Plante) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului este de 17 lei, TVA inclus.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita in contul indicat de catre client, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.